Popis pracovní pozice:
- odpovídá za vzornou a včasnou přípravu svěřeného pracoviště před otevřením
- zajišťuje nastavení hudební kulisy, světelných scén, požadované teploty, vůně
- přijímá objednávky od hostů
- udržuje si znalost aktuální nabídky pokrmů a nápojů
- pomáhá hostům při výběru pokrmů a nápojů, doporučuje pokrmy a nápoje z aktuální nabídky
- obsluhuje zákazníky během celého dne
- připravuje nápoje, provádí servis jednotlivých pokrmů a nápojů
- dbá na dodržování pravidel servisu a společenské přednosti a etikety
- komunikuje s pracovištěm kuchyně
- provádí debaras inventáře a zajišťuje celkovou čistotu svěřených pracovišť
- obsluhuje kasu a provádí zúčtování hostů
- provádí vyúčtování a odvod tržeb, přebírá zboží ze skladu
- připravuje svěřené pracoviště na další den
- dodržuje používání předepsaného oblečení, pravidla úpravy zevnějšku a osobní hygieny
- dodržuje bezpečnostní, protipožární a hygienické předpisy
- dodržuje hygienické předpisy stanovujících požadavky pro provozování stravovacích služeb (zejména dodržuje požadavky na hygienu potravin, požadavky na výrobu, přípravu, skladování, přepravu a uvádění pokrmů do oběhu, pravidla pro manipulaci s balenými i nebalenými potravinami, pravidla pro manipulaci s nápoji, zásady sanitace, zásady osobní a provozní hygieny, požadavky na nakládání s organickým odpadem) včetně dodržování povinností plynoucích ze systému HACCP zavedeného u Zaměstnavatele
- vypomáhá na ostatních pracovištích na stravovacím úseku
- plní další úkoly v rámci svého pracovního zařazení dle zadání nadřízeného vedoucího zaměstnance nebo ředitele Relaxačního centra Labe
Požadavky:
- Prokazatelné zkušenosti v oblasti pohostinství a zákaznického servisu
- Znalost hygienických a bezpečnostních předpisů pro stravovací zařízení
- Pečlivost, spolehlivost a samostatnost v obsluze a přípravě pokrmů
- Znalost práce s pokladním systémem (výhodou znalost programu Gastro nebo jiných systémů)
- Schopnost samostatně organizovat provozní činnosti a zvládat každodenní provoz bistra
- Znalost zásad skladového hospodářství a inventarizace zásob
- Znalost práce s výpočetní technikou (evidence objednávek, komunikace s dodavateli)
- Dobré komunikační a organizační schopnosti pro profesionální přístup k zákazníkům
- Ochota stálého zvyšování kvalifikace a zájmu o nové trendy v gastronomii
- Ochota k dalšímu vzdělání a profesnímu růstu
Zaměstnanecké výhody5):
Souhlas s nabízením volného pracovního místa cizincům7): ?
Zájem o občany z jiného modrá karta ? zaměstnanecká karta
?
státu Evropské unie6) ?
povolení k zaměstnání ?
Program kvalifikovaný zaměstnanec8) ?
Mimořádné pracovní vízum 9) ?
Zveřejnit nabídku10)? ? ano ? ne
Nabízet v těchto dalších okresech:
Způsob prvního
kontaktu zájemce
o volné pracovní místo se zaměstnavatelem11): ? osobně
Místo, případně čas:
? e-mailem
? telefonicky
Kdy:
? na výběrovém řízení
Místo, datum, hodina: Dle dohody
Kontaktní osoba: Bc. Petra Sokolovská
Tel. (bude zveřejněn): 606615504 E-mail:
zaslat email
Za zaměstnavatele vyhotovil(-a): Bc. Petra Sokolovská
Dne: 06.11.204 Tel. nebo e-mail výhradně pro ÚP ČR12):
Prosím, neprodleně oznamujte obsazení nahlášeného volného pracovního místa nebo změny údajů uvedených ve formuláři. C
S osobními údaji, poskytnutými v Hlášence volného pracovního místa, je nakládáno v souladu s příslušnými obecně závaznými právními předpisy. Další informace o zpracování osobních údajů (např. účel a rozsah zpracování, poučení o právech při zpracování osobních údajů atd.) naleznete na: https://www.uradprace.cz/web/cz/informace-o-zpracovani-osobnich-udaju
Vysvětlivky:
1) Zaškrtněte, pokud jste agenturou práce a jako mí